Pages

Wednesday, November 28, 2012

Ibu Sham

Kehadapan Ibu Sham yang berada di Kuwait,

Mak Piah harap Ibu Sham dalam keadaan yang sehat dan internet laju di sana.
Mak Piah agak Mak Piah jek yang taruk komen di komen box Sham tapi Sham tak layan. Rupanya, ada lagik yang mengomen tapi diBOLAYAN.

Apakah jejari runcing yang ada bekas serbuk kunyit setelah masak Sham itu telah mengclick komen box dan telah tidak dapat membaca komen dari kami...yakni ana dan REAL.

Sila bertindak dengan segera.
Ini first warning. LOL

Dari
Mak Piah

15 comments:

  1. oh entry untuk ibu sham...
    tapi i baca jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. NP
      Kekwat tak buat satu entry sebab komen tak dilayan. Muahahah. :P

      Delete
  2. Kehadapan MP yang diingati selalu..

    Sejujurnya Sham "takuttttttt"..

    Ngeri siot. tak pernah dpt "warning" mcm ni..
    Hatta kisahnya Sham yg dah tua ni masih kategori budak baru belajar nak ber-blogging maka dgn ter-pandai sendri telah ter-delete komen rakan2 yg ter-dahulu. Nangis Sham tau.. siap ngadu ke Cik Asben tapi apakan daya.. dah "selamat" sudah..

    Then selepas berjaya meng-off-kan "word verification", Sham x tau pulak later Sham kena pi confirm & publish segala komen2 kwn2. Sehinggalah diberitahu oleh seorang hamba Allah ini.. naqies.blogspot.com, otherwise, sampai ari ni Sham mati2 ingat korang dh x sudi nak mengomel di rumah Sham.

    Anyhow.. komen2 MP serta rakan2 tlh selamat dijawab.

    p/s;
    Harap "komen" berunsur self-explanatory ini dpt diterima oleh MP juga REAL.

    &&&.. kalau dekat lama dah Sham hantar mangkuk tingkat tanda minta maaf atas kelewatan yg tidak disengajakan itu.

    ReplyDelete
  3. Sham:
    keji tauuuuuuuu...
    gelak setan Mak Piah kat sini. Walhal....Mak Piah pu gak blur nyer...LOL

    REAL:

    Haaa..tu dah dapat jopan. Segala kesulitan yang dialami amatlah dikesalkan. Sham menghadapi maksaklah teknikal..

    x MP

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Farah ni MamiLH kah?
      Geram Mak Piah..komen komen tak dijawabnya...LOL haruslah hantar surat warning kan? Awak sok kena jugak kalau tak layan komen...LOL

      x

      Delete
    2. Ha ah Mami LH. Sebab kita create 2nd acc jadi lah Farah Adlini. Opppss terkeluar nama betul kita.... agaggagag.. ku tak perasan. Mana stage name ku menghilangggggg???!

      Delete
  5. Link,

    Jari Sham semua dompok2.. takde makne nyer "jejari runcing" hatta kalau menaip di note selalu wrong spelling sbb jari suma gemukss2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sham:

      tu semua alasannnnnnnn!

      Keh keh keh....

      x

      Delete
  6. Kihkihkih. Warning serupa ini boleh saya jadikan pedoman dan rujukan untuk dilayangkan kebeberapa buah jabatan kerajaan. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tijah:
      Yes..dengan mereka itu harus ada satu format yang lain berunsurkan ugutan ugutan memnaggil Karam Singh Wallia * ade lagik dak dia nih eh?*

      Delete
  7. Replies
    1. Salam sejahtera Azian.
      SElamat datang ke dunia saiko saya.

      :-)

      Delete
  8. MP dear,

    love you for this incredible entry (... penat lah gelak ...) thank you and to Sham too ...

    hugs and kisses to the both of you ...

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Real:

      Patutlah komen tak publish...dia main click click pastu tatau apa dia click.:-) Sham yang kelakar. Dia boleh heran kenapa orang tak komen...tu yang tak tahan tu.
      Thanks to u. Kalau Real tak bitau Mak Piah sampai ke sudah dia sendiri tatau.

      x MP

      Delete

You are responsible for your comment(s)