Pages

Tuesday, June 25, 2013

ok...minggu lepas birthday The Other Piah. I havent got her anything.
Dah tanya, tapi dia taknak pa pa. Nak dicarikan laki yang baik buat laki kata dia.

Ni berday present yang sukar didapati.
Kalau ada yang berminat, pls email me.
LOL. Matiklah sakgi kalau dia tau Mak Piah advertisekan dia.

Say I fail to get her a husband... can u suggest nak bagi apa?

ker kalau ada website yang leh cecarik laki online, do let me know..
Carik untuk The Other Piah and for myself too. Kannnnnnnnnnn????

ok thanksbye.

8 comments:

  1. Piah...shahjazle ebelebel appeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. camner nak kontek dia aaarrrh Tij?

      Delete
    2. Cer tanya bangnara. Hiks!

      Delete
  2. Adiah yg tang ni.. mmg payah sikit.
    Tapi kan kan.. Faeiz ada kazen yg sgt ganteng.. mau ka??

    P/s;
    Suka suki je Sham rekomenkan ke org..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh Shamm.

      Kita tolong orng bina mesojid.

      Delete
  3. Kata nak pi hantar CV kat Sutan Klantan. Takpun si tua tuhhh..dia kaya rhenda..mampu berpoligami wehhh

    ReplyDelete
  4. Pilot2 arab ensem takde ke MP? Susah benor other Piah nak carik jejauh..

    ReplyDelete
  5. ehhh i pun nak jugak okay...hahahaa

    ReplyDelete

You are responsible for your comment(s)