Pages

Sunday, June 23, 2013

Viber dah kene blocked dekat sini.
Skype dengar khabarnya pun akan dimansuhkan.
Wassap very soon. Before Ramadhan katanya.
Ini semua sebab syarikat telekomunikasi dah berang sebab orang tak pakai line tefon untuk berkomunikasi.
Beli tefon pintar, download aplikasi..tadaa...boleh dah bercakap dan bervideo lagik.

Kalau macam ni..abislah kerjaya saya sebagai pelakon porno di online video chat. Tiadalah lagi saya membuat tarian aneh aneh di videochat.
Cam ner saya nak berkaknam dengan Esahbella Ju-On, Kiahbella, Tijahbella dan Munahbella?
Dahlah dulunya segala website diblocked. Sekarang ni pulak. Website lucah memanglah kan.
Yang website website biasa pun ada kalanya tak leh nak view.
Urfffff!

Taksat kalau diblocknya blogger.com?
Di mana saya nak mencurah rasa?
Sungguh ShahJazle la...

14 comments:

  1. Makkkkkkkk aiiiiiii semua ken block, apa kita nak buat ni.dah lah si sawa tu janji mcm2 BBM tetap xleh pakai...ishhhhh geram kamek!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk..cinta antara benua camner nak komunikasi nya??? uwaaaaaa...

      x
      p,s roster full sampi hujung bulan. bulan depan kita berjimba k?

      Delete
  2. dunia skrg ni seems menjaga golongan kapitalis dari menjaga pengguna...

    dah kaya, nak kaya lagi..

    frustrated kan...

    xx
    ecah

    ReplyDelete
  3. leka dok baca2.. tetibe..

    SUNGGUH SHAJAZLE la.. lol!!!

    ReplyDelete
  4. Sengal....semua nak block..
    Sms 25 halala satu..mahal tu

    ReplyDelete
  5. X pa la....Ada jgk dr x dak lngsng....
    Ehhhh...blog dia x block kot???jgn la....rindu la sy....
    ~Jolie~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi jolie... ok nnt saya rindu awok.

      x

      Delete
  6. DUNIA DAH BERUBAH
    SO MEREKA YG BERKAITAN DGN SYARIKAT KMUNIKASI KENA CARI JALAN UTK BERSAIN ;)
    EH!SY PUN JARANG SMS/CALL..WE CHAT N WSAP LAGI CEPAT
    HEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey...apa pakai caps lock nih irfaaaaaaaaaaaaaaaa.....lol

      x

      Delete
  7. Eh ehhh..skang shahjazle kata nelopah tuntut duwet dia plak. Pekena tah janz tu kan?

    Merasa la kaknam kat sini plak.

    ReplyDelete
  8. Awak..
    Kat Q8 pantang ada icon pelik2 mula la Pak Polisi nak rampas hset.
    Citer yg sama jugak la.

    ReplyDelete

You are responsible for your comment(s)