Pages

Saturday, August 3, 2013

Update

Yes. I have been a bit busy.... ooh nak blog pasal nih..jap gi tengah type entri, urfff kerja tak siap.
Dan fikiran saya melayang ke kerja yang bertangguh.
Saya kene siapkan kalau tidak saya yang siap!
Betul...and just so u know how busy I was, saya telah melupakan aktiviti yang dibencik oleh Kiah iaitu bermain candy crush.
Kalau anda tidak mengenali saya secara peribadi..saya adalah seorang penagih candy crush.
Kata kawan saya suatu masa dulu..." aku heran kau nih, suka ditipu Y***** candy crush tu." LOL.
Dia sekadar bergurau, bukan rasis.

Arakian...saya akan menghapdate dalam sedikit masa lagik, walaupun telah dituduh sebagai pembuat roti capati oleh Esahbella dan Kiah.

Saya akan membicarakan tentang permasalahan masyarakat kita, tentang jerebu dan mungkin jugak akan mengulas tentang beberapa artis tanahair mengapdate nanti ya.

Oh btw, Saya dah ada fruit juicer. Warna putih. Takde warna lain di Panda Hypermarket tu.
Kalau anda mempunyai petua mengekalkan warna putih mesin itu setelah mengenyeh buah buahan, kongsi pls.
Ada cam kaler carrot keroren-orenan  tu lekat lak kat pat genyeh buah tu.


Salaam manis darikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!


3 comments:

  1. Replies
    1. Alaaaa..boleh laaa bolehhhh...:P Ilafyu!

      Delete
  2. makpiah.. tiap kali b4 nk proses jus baru.. sila kisar mesin tuh ngan setengah biji limau sambal. atau lepas 2.3x mengejus.

    amboi.. sume2 org very into juice skarang kah? sy tengah fikir acaner nak mengejuskan tebu, atau limau bali.

    boleh tolong? mihiks.

    ReplyDelete

You are responsible for your comment(s)