Pages

Tuesday, October 30, 2012

Ejassss...

What is it with mengejas di khalayak ramai?

It is a common sight to see adegan mengejas batang berjuntai while u walk around here.
Sangatlah sickening terpandang orang mengejas "parking" di khalayak ramai nih.
Hendak hendak lah pulak kalau yang mengejas ngejas tu adalah yang set set cam lahanat mintak disagat.
Jijik lah setannnnnnnnnnnn.
Keji sangat.
Sangat seksual harrasment.
Tak pepasal jadik pervert dek terpandang celakez celakez ni.
Atau lah ke ana sorang jek yang selalu ternampak mende macengini kat sini nih>?
 Erkkkk!

Cenggitu gaknya para lelaki meluat nengok perempuan mengejas tali bra...or yang worst, dak perempuan yang gi pakai baju style kemban kemban tu pastu sibukkkk mengejas, takut terlondeh kah?
Why wud u want to wear style kemban kemban pastu tak selesa?

Do u see these idiots too?
Sagatttt dorang leh?

17 comments:

  1. MP,

    Lelaki sana selamba je ke adjust 'parking'? Euwwww.... geli grrrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mami LH:
      lelaki lelaki di sini sana situ...grrrr. Sakgi Mami LH pun ngk jugak dah baca nih..hihihi. Yang kat sini cuma lebih parah dari pat lain la.

      Delete
  2. i pun pernah kene mcm tu. hahaha mse tgk bola. and you know who? Apek aka Khairul Fahmi Che Mat. terus I blushing. hahahah malu lah. salah parking pun jgn lah btol kan kat tepi padang. org tgk kot coz dia adalah public figure.

    hahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anggerik:
      muahahahahha. Abeh camner kalau dia nak gi main bola kalau posisi tidak selesa, dok??? LOL Sekurangnya dia buat bukan kerna berpikiran hendak menunjukkan peralatan dia.

      :P

      Delete
  3. Waaaa... kita senasib..
    Sham pun slalu gak nampak Pak-pak Unta kat sini bz ngejas parking. Londeh sgt ke boxer diaorg tu sampaikan asyik nak lariiiii jer..
    Tp Sham x pernah la nak share citer ni dgn Cik Asben, karang takut dia kata "mata" Sham asyik ke situ jerk..
    Aduhai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sham:

      VAlviesdolsssss sangat kan... kenaap tak resort pakai sowa dalam yang buleh menampung alat kelamin dorang.

      Tak nak tengok, sumpah tapi ituuuu lah yang selalu terpandang.

      Jgn cakapppp lol. Tak pepasal dapat title pervert.
      Muahaha.

      Delete
  4. dah byk kali i nampak lelaki mengejas batang depan mata i wey... siap boleh nampak size lagi weyyyy... zina mata i tau!!! ha ha ha..

    apsal i tak buat entry ni? oo u dah buat, good...he he he..

    i tak akan ejas tali bra i sebab i dah ejas kat rumah..kalau pakai baju low cut pastu sibuk2 ejas baju tak nak bagi nampak lurah..so what is the point kan? kalau dah pakai baju low cut sampai nampak lurah, biar jelah kat situ.. no need to ejas2 maaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. TJ:
      Muahahahahah.. tak pepasal jadik pervert kan?

      Ejas bra di khalayak ramai tu jadik macam habit pulak, kan.

      Delete
  5. mmg patut kena sagat!!!! sakit mata tgk.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ribbon:

      LOL.
      hendak sangat kan..eeeeeeeeeee.

      Delete
  6. I ada sorang office mate yg suka buat macam ni. He will do it before he sit down. Dia ni sorang je yg buat dalam banyak2 kawan lelaki yg I kenal..

    Kalau ikut hati, mau je aku tepuk dahi dia tu..
    Dol sungguh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tinggalkan surat layang atas meja dia, buh lam envelope ke cemana, cakap kat dia, ejas batang berjuntai awak kat toilet ke cemana.. Lepas tu tgk lah dia ubah tak lagi di publik area.

      Delete
  7. Yg ejas2 tu cannot help it lah kutt...atau sengaja nak insinuate yg barangan depa set2 penuh sebakul?

    ReplyDelete
  8. Cik Kiah :

    Sumpahh Mak Piah gelak macam orang gila balik flt baca komen awak nih.

    ReplyDelete
  9. Tahu tahu tahu........rasain laaaaaaaaaaa nak nak lagi time winter ni kan? depan2 org pun adjust parking, takda nak kaver...tataw la beb mmg cara diaorg kot

    ReplyDelete
  10. Kapitan:

    barang kemas serba berdiri kaedahnya. Valviesdolls kan?
    kalau muka lawa, harus lah nak reconfirm,kan.....larikkkkkkkkkkkkk...!

    ReplyDelete
  11. kalau stok 'sendu' mengejas depan kita mmglah nak munt** tp kalau yg stok 'fahrin ahmad' okey kot.hehe
    apa kaitan en fahrin dlm entri ini?

    ReplyDelete

You are responsible for your comment(s)