Pages

Friday, October 12, 2012

Oh my Gucci!

I was waiting for the shuttle bus yang duk bawak kita orang gi mall mall tu. Here, setiap hari ada shuttle bus disediakan. Takyah sesusah bayo teksi bagai, unless u want to go elsewhere la selain dari yang dijadualkan hari tu. Dah duduk nunggu bus, sessi mengata exchanging notes pun berjalanlah.

A while back, I mengata blogged about someone yang saya kekadang meluat.
Semua dia jek lah best. Orang ada tu, dia pun ada, cuma dia yer best lagik. Kali ini dia muncul lagik. Hik hik hik. Tau gaknya lama saya tak mengata dia. Sajekkkk jek nak jadik bahan dalam blog nih.

Si manis : brazilian wax dekat ABC tu aku pergi tu hari, ok gak aaa. SAR @%).
OMGucci : Aku pergi XYZ, bayar SAR %)) jer. Tak rasa langsung masa dia buat tu. 

Si Hitam Manis : masa fly tu hari, dia nih ajak aku keluar. aku cakap, pengsan dia kalau dia tahu umur aku   berapa. Budak budak. hehehehe.
OMGucci : Dia ajak aku masa fly tu hari. rasanya sebelum dia fly dengan nko( Si Hitam Manis)malas sebab dia muda. Takkan nak keluar dengan budak muda, apa tak da.

Si Cantek : Laki aku baiklah., kadang aku kesian tinggalkan dia lelama. Dah nama kerja, nak buat camner. Masa balik flight aku penat giler, masa buang mekap, laki aku amikkan air panas buh dalam baldi rendamkan kaki. Sayangggg dia.  Terharu tau.
OMGucci : Laki aku bukan takat taruk air panas jek, dia buh garam (garam apa I dont remember) siap sediakan pencuci muka dan buh dah siap ubat gigi atas berus gigi aku, EVERYTIME aku balik.

Ok tiga contoh sahaja hari ni, yer puan puan. Ada beberapa lagik, but saya baru jek download lagu dalam my fon. Sempat jelingan bertukar tukar di antara si manis, si hitam manis dan si cantek. Dorang macam ajak saya berjeling tapi saya sengeh bodoh. Tapi recordddd...nak jadik bahan kat blog,kan?
Gila tak leh blah nyer perangai. Sumbat mulut dia dengan sagun baru dia tau. Bersembur kalau terbatuk.

 Ampa toksah buat gu tu okeh? Orang bukan mai suka, orang meluat lagi ada.

10 comments:

  1. kesian dia..harap semua bersabar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. NenetPenne:
      LOL I loike yang cenggini... suker cucuk cucuk..kang dia UP lagik..heheh kadang jek buhsan.

      Delete
  2. kenapa dah lama x tweet? sobs sobs sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anggerik:
      Dik...I tweet tapi tetap tak reti lah wey..:P muahahaha. hari ini akan mengtweet. :P

      Delete
  3. kabo kat orang yang buat BW tu pegi buat laser laa wei..kihkihkihhh...

    aku selalu gak dgr (nguping) cerita org2 poyo camtu, motip nak cakap --> ko hader?
    Sah2 laa aku takder kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nashays:
      ooohh ader ker kat sini?? sila bagi informasi. Ini sangat diperlukan oleh mereka mereka yang rambut keguguran sentias tapi di sana hutan rimba.


      ana pun suka nguping gak..cuma ana lebih sikit, ana jadik batu apihhhh!* mode : sawa sawa saiko*

      Delete
    2. Spa Ludy, kat Badriyah tower tingkat 3..
      Seperti bayi gitu...baru laa sentiasa remaja...kahkahkah..
      500SR dua session..

      Wah tolong promot gitu..

      Delete
  4. Hi Mak Piah, very interesting posting. I guess life is tough with all kinds of problems.
    You keep well, have a nice weekend and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle Lee:
      I have been reading ur blog for quite sometimes now. I am delighted u r here. Welcome! Ada faham kah apa yang saya merepek di sini?

      Simpan satu lagu dalam hati.

      :-)

      Delete
  5. KEMBANG TELINGA DENGAR WEH..
    TP BEST JUGAK LAYAN ORG MACAM NI
    SAJA JE NAK TGK TAKAT MANA DIA NAK 'TERBANG'

    ReplyDelete

You are responsible for your comment(s)