Pages

Thursday, February 14, 2013

Post Flight

 Nih kalau nak nengok rupa kapal pas passengers turun.
 
 
cuba pikir apa yang dorang nih buat dalam kapal?
happppaaaaaaaa pengotoq sangat depa nih?


*****picture has been removed by author.
sebab ader lambang kurma.
Kang tak pepasal.*****
 
Crew nih tengah buat security check.
 Ke dia pepura sebab MP jenjalan buat walk around sebelum dak pegawai kastam masuk check.
 
 
 
Hiks..dah buleh upload gambar balik dah.
Sok MP off lagik.
 
 


23 comments:

  1. Laa hai. Serupa mcm naik express sinaran jugak depa ni ek? Kulit kuaci ada x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tijah:

      segala tok nenek lah. lagik teruk dari express sinaran lah kut.

      x

      Delete
  2. Va va vaaaa..

    MP dh blh upload gambar. BEST!!!
    Biasalah.. Sham ni spicis yg lbh suka tgk gambar dr baca citer pepanjang (dasar pemalas nak pikir byk).

    Darling,
    Nak tanya ni..
    Penah jumpa yg terbarai muntah dlm flight x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sham:

      pernah. pernah clean up kan pun. Yang anak tertinggal taik dia kat lantai pesawat pun ada. So much for the overate glamour uh?

      Nanti MP upload gegambar. Hik try try tadik buleh pulak...:-)

      x

      Delete
  3. yeay ado gambo! nanti snap sekali si bunchen tu. yg berterabur tu pandangan si dolly tersekat takleh tengok bawah cari plastik sampah... berterabur ler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Tek:

      oh yeahhh.. suka dapat upload gambar. Hiks. Kan ku snap gambar bunchen, kitchen dan chiken.

      :-)

      Delete
  4. Pengotor betul... ececece cakap kat orang... sat nak check cermin apakah ai pun begitu waktu naik kapal tobang?

    *geleng kepala*

    ReplyDelete
    Replies
    1. FA:
      sepah orang kiuta dgn sepah orang selfish nih lain FA. Kut tertumpah tu biasa. Tapi yang memang budaya vandalisme nih lain sket rupa dia.

      x

      Delete
  5. MP. Mendingan angkot sama bajaj yg gue naik di sini mahhhhh lebih bersih. Jd kaget nich. Ahh yg bener. Parah amat yak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. M2P:

      asal elo tau azah perangai penumpang ky apah. sebellllll dech.

      x

      Delete
  6. opocot pengotor hawauu depa ni kan...
    eee sakit hati nengoknya...
    pasai pa la perangai busuk cenggitu...
    nama ja naik ketebang tapi style macam
    naik ketapi kelas 3..(ehh ada lagi ka ketapi kelas 3 ni naaa..kehkehkeh)

    ReplyDelete
    Replies
    1. LW:

      mecik kan?

      Ketapi kelas ketiga ada, kalau tak silap India, masih ada lagik.

      p.s nak naik ketapi, macam Asmidar citer ALI SETAN. pakai anting anting bulat kaler kuning. RAmbut buh remos, kembang kembang..:P jijik tak MP?lol

      x

      Delete
  7. ish..ish...kenape sampai bersepah dan pengotor camtu...pax ni tak beragak..gaya macam naik bas je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CV:
      *sigh*

      ngadap hari hari , dah jadik tepu.

      x

      Delete
  8. MP, nak buat permintaan.. boleh tak tukar background color blog ni? Tukar color putih pun cantik juga

    :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayin:

      bolehhhh..Ayin ajar MP buat leh? Manalah MP reti Ayin oii. Sakgi ilang blog nih, Ayin akan dipersalahkan kalau MP salah godek.

      Delete
    2. Ayin:

      dah. jadik pulop! hiks.

      Delete
  9. sbb saya keje kapal..maka saya x buat begitu
    sbb saya juga ada kengkawan keje cleaning.huhu
    siap suh anak2 simpan plastik kacang dlm poket kalau crew x collect.

    ReplyDelete
  10. Salam kenal MP,

    Selalu dtg sini senyap2, baca2, gelak2 sengsorang. Funny u nih.. :)

    ReplyDelete
  11. ya rabbi.... naik air asiah atau mah pun tak mcm ni punya sepah...malah tak sepah langsung....

    teruknya perangai...mcm naharommm.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. NP:

      mmg naharrom. Mana datang tak tau la dorang nih.

      x

      Delete

You are responsible for your comment(s)