Pages

Saturday, March 23, 2013

demmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!

16 comments:

  1. X nmpk apa pon. Ada gbr ke apa tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. M2P:
      lagu hat kami habaq tu hari kat hg. Just give a reason Pink.
      Pi dengaq..makan dalam punya lagu

      x

      Delete
  2. Replies
    1. FA:

      Lagu nih makan dalammm...haiyo lah weh

      x

      Delete
  3. Mak Piah, saya admitted ward, dengue fever. Doakan saya cepat sembuh, tak tahan tanggung hazab demam denggi ni.

    =(

    ReplyDelete
  4. Mak Piah, saya admitted ward, dengue fever. Doakan saya cepat sembuh, tak tahan tanggung hazab demam denggi ni.

    =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM:
      minum air 100 plus banyak banyak. Tatau sebab apa tapi air 100 plus helped people that I know yang kene dengue.

      get well soon!

      x

      Delete
  5. Replies
    1. Alis:

      carik kat youtube. Just give me a reason. Pink!

      x

      Delete
    2. owhhh.. baik. den ala2 kipas susah mati kak pink ni jugaks.

      Delete
  6. cinta lama datang balik eh? fahaman NP ler..
    NP suka Pink..suka rambut dia...

    ReplyDelete
  7. Habaq mai kat cheq kenapa hang meroyaaaaan ni.....

    ReplyDelete
  8. kalau tengok video clip dia hok official..wallah siap ada adengan2 tidur dgn lelaki dalam keadaan yang superb.... he he he..

    ReplyDelete
  9. apa cerita ni?
    saya xleh tgk video.huhu

    ReplyDelete

You are responsible for your comment(s)