Pages

Sunday, January 27, 2013

idsfjdfhdskl;fjsdhfjksdhfjdsbfjdsbvjnjcnsaodosjfisdf dsmcksmdkfdsmkfjasihfcudgcdsckdsnkcdshcuhdzkcnskancksdcfkdsjvkdhsvfdjskfdkshvcjdnvcmn bcv.Zlspdlapdkoaejrejfdjskfndkvn...

apakah?
 Pepagai bangun saya merasa ceria yang amat dan menekan keyboard fefeeling cam orang kerja menaip di ofis. Hik hik hik. Alahhhhhh berangan sesekali ok per. Sekiteri cengitu...wahhhhh sangat!
Ok now u guys know how f*&^ed my  head is. LOL

Kalau saya bukan pemanas makan dan pembuat air, kalau saya sekiteri, saya berangan menaip macam gitu. Macam best kan.

Anda yang sekiteri, cer komen. I bet u have stories to tell, too.
Yang bukan sekiteri, cer ikut berangan. Type lelaju macam MP uat. Heheheh.

12 comments:

  1. MP,

    tak yah jadi seketeri. hari2 duk taip blog buleh berangan jadi seketeri dah. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. FA:

      hikhik..pagi tadik feffeeling kejap.

      Delete
  2. Aik???
    Apa dah jadi?? Penat kita citer.. tp x kluar komen lak.. 2 kali dah mcm ni..
    Dh la.. xmo citer lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shammmmmmmmmmmm:

      MP benggong. My fat fingers does it's trick again. tadi ternampak terclick....pastu lenyap..*gulp*
      Pun sama ada LW komen gak...dedua hilang yg terselamat ialah komen Mami LH...LOL

      I am so sorrrrrrrrrrrrrrryyyy...lol

      Nih kes tak cukup fokus nih...sorryyyy sangat.
      x

      Delete
  3. MP penat sgt tu sbb kerap sgt ziarah Firaun la tu.. no hal la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sham:
      Yerp. Penat sangat lately. Roster sgt padat.

      :-)

      x

      Delete
  4. Hah seb bek Ada sebut Nama I
    Kalo tak terkecil2 hati mak tau ekeke
    Focus mp focus...

    ReplyDelete
    Replies
    1. LW:
      bu fefeeling nak jadik sekiteris dah hilang fokus LW...hahahhaha. :P busuk sangat,kan?
      Masa Sham tanya tu, saya tengah terkial kial duk back back kat page kutlah leh nengok balik. Tak dok pulok..lol.

      x

      Delete
  5. MP,
    zaman student dulu..jari jemari laju je menaip bila chatting...kira tak sia-sia chatting sampai pagi sbb skill tu di bawa sampai ke alam pekerjaan.. mcm my friend kata.. boss dia puji sbb dia menaip laju...boss dia impress..hehehe...

    ReplyDelete
  6. Blu:
    hahahha. yessss ada gak pekdahnya kan?

    x

    ReplyDelete
  7. masa kecit dulu selalu membayangkan keje seketeri pakai skirt pendek kaler merah sambil cat kuku kat meja ;)

    ReplyDelete
  8. NP suka jadi seksiteri tu tapi tak perlah..yang berlalu biarlah berlaku..usah dikenang2 lagi...

    ReplyDelete

You are responsible for your comment(s)